2011. március 26., szombat

Ismét Tamási Kupa!

2011-ben ismét Tamási Kupa!






Az idén lesz 8. éve, hogy a Tamási Kerékpáros Alapítvány kihirdeti a Tamási Kupa elnevezésű, 6 fordulós kerékpárversenyt, melyre óvodások és általános iskolások részvételét várjuk. A versenysorozat érdekessége, hogy minden forduló más-más helyszínen zajlik, esetenként valamilyen egyéb rendezvényhez kapcsolódva, így mindig különleges élményben van részük a versenyző gyerekeknek. A fődíj - ahogy már megszokhattuk - idén is egy MTB kerékpár lesz a Tamási Kerékpáros Alapítvány felajánlásaként, melyet a legtöbb pontot összegyűjtő résztvevő vihet haza a versenysorozat végén. 
Az első forduló 2011. április 23-án lesz megtartva a Budai Sportnap keretein belül, "Pillehegyen", a Móra Ferenc - Bem utca - Kinizsi utca által lehatárolt területen.
A nevezés ingyenes, bármilyen kerékpárral lehet indulni, bukósisak viselése kötelező, rajtszámokat a szervezők biztosítanak! Rajt 10:00 órakor, nevezés 9:30-tól! További fontos információk a versenyről, a fordulók helyszíneiről, időpontjairól a mellékelt versenykiírásban találhatók.


Mindenkit sok szeretettel várunk!


A Tamási Kupa részletes versenykiírása: tamasi_kupa_2011_versenykiiras.doc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése