2011. december 17., szombat

Tolna Megyei Ciklokrossz Bajnokság

2011. december 10-én, szombaton Szekszárdon, az SZSZKE szervezésében zajlott le a Tolna Megyei Ciklokrossz Bajnokság. Az előrejelzésekkel ellentétben gyönyörű napsütéses idő fogadta a résztvevőket.
Tamásit a Tamási MTB SC képviselte 7 fővel.


Csapatunk már 9 órakor megérkezett a helyszínre, a Pollack Mihály utcai sporttelepre, lepakoltuk a kerékpárokat, majd végeztünk egy kis terepszemlét, átvettük a rajtszámokat, a szervezők kis csomaggal kedveskedtek az indulóknak. 
A pálya állapota tökéletes volt, örültünk, hogy végre nincs sár. Sajnos egyik bringánk felmondta a szolgálatot, de bringa cserével megoldottuk a problémát, mivel a két érintett versenyző más-más korcsoportban indult.


U13 korcsoportban tőlünk Szedeli Krisztián és Szedeli Viktor indult, akik együtt rajtoltak az U15 korcsoporttal, melyben csak tamási versenyzők indultak: Kecskés Dominik, Szathmáry Márkó, Csóka Dominik és Szedeli Máté.
Mindkét korcsoportnak 6 kört kellett teljesítenie a 700 méteres, kisebb pályán.


Ezután következett az U17 korcsoport rajtja, ahol hobbi kategóriában Barkóczi Archibald rajtolt tőlünk. Itt már a nagy pályán kellett 6 kört megtenni.


A legvégső futamban pedig az u19, elit, senior és hobbi felnőtt versenyzők álltak rajthoz, Farkas Ferenc hobbi kategóriában képviselte az egyesületet, neki 8 kört kellett teljesíteni.


Izgalmas küzdelmek voltak a pályán, és a jó pályaminőség miatt a tempó is nagy volt.


A Tamási MTB SC eredményei a versenyen:


U13 korcsoport:
3. Szedeli Krisztián
5. Szedeli Viktor


U15 korcsoport:
1. Kecskés Dominik
2. Szathmáry Márkó
3. Csóka Dominik
4. Szedeli Máté


U17 hobbi:
3. Barkóczi Archibald


Felnőtt hobbi:
5. Farkas Ferenc




Képek a szervezők honlapján (szszke.edutop.hu):



Tm. nyílt Cyclo-cross Bajnokság 2011.12.10.

Teljes eredménylista:
tmterep20111210jegyzokonyv.doc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése