2012. május 30., szerda

Tamási Kupa 2012. 2. forduló eredmények

A Tamási Városi Gyermeknap szombati programjai keretében tartottuk meg a Tamási Kupa 2. fordulóját 2012. május 26-án. A helyszín ezúttal a Lovaspálya volt, ahol az előző fordulóval ellentétben nem aszfalton, hanem füves, döcögős talajon kellett leróni a köröket az istállók környékén kialakított 400 méteres pályán.



Összesen 21 gyermek vett részt a versenyen, sok új induló is volt, akik beszálltak a Tamási Kerékpáros Alapítvány által a Tamási Kupa sorozat fődíjának felajánlott kerékpárért zajló küzdelembe, és helyezéseikkel értékes pontokat gyűjtöttek.


A verseny végeztével a gyermekek és szülők csatlakoztak a Művelődési Ház környékén összegyűlt sokadalomhoz, majd 11 órakor megtörtént az eredményhirdetés és a megérdemelt érmek kiosztása.



A Tamási Kupa következő fordulója a Tamásiért Egyesület 2012. június 9-én megrendezendő Családi Napján sok egyéb program mellett lesz megtartva a Szent István Park környékén, ahová a minden eddigi indulót, és természetesen az újabb résztvevőket is szeretettel várjuk!


Eredmények:

2. forduló eredményei: tamasi_kupa_2012_2. fordulo_eredmenyek.pdf
Összetett állás: tamasi_kupa_2012_osszetett_eredmenyek.pdf

Fényképek:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése