2012. június 10., vasárnap

Tamási Kupa 2012. 3. forduló eredmények

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Tamásiért Egyesület Családi Napja keretében, 2012. június 9-én rendeztük meg a Tamási Kupa versenyünk 3. fordulóját. A helyszín a Szent István park, amely közvetlenül a Tamási-Pári kerékpárút mellett található. Pályának a kerékpárút egy 400 méteres szakaszát jelöltük ki, melyen oda-vissza irányban (így összesen 800 m) kellett megtenni a korcsoportonként meghatározott körszámot.

Az előző fordulóhoz hasonlóan ismét szép számú nevezőnk volt, ismét látványos versenynek lehettek tanúi a szülők, családtagok és a Családi Nap többi résztvevői. 

A verseny után rögön megtartottuk az eredményhirdetést, ahol Kocsis Zsigmond, a főszervező Tamási Kerékpáros Alapítvány elnöke nyújtotta át az érmeket a dobogós helyezetteknek.

A gyerekek ismét tovább gyűjtötték pontjaikat (amely megtekinthető az összetett eredményt bemutató táblázatban), és még 3 forduló áll rendelkezésükre, hogy versenyezzenek a korcsoportok legjobbjainak kijáró kupáért, illetve a legtöbb pontszámért járó kerékpárért, amelyet a verseny főszervezője, a Tamási Kerékpáros Alapítvány ajánlott fel.


Következő forduló: 2012. július 7. 10:00 Kerékpáros pálya (autóbusz állomás környékén)



Nagyobb térképre váltás

Fényképek a 3. fordulóról:


Tamási Kupa 2012. - 3. forduló


Eredmények:

3. forduló eredményei: tamasi_kupa_2012_3. fordulo_eredmenyek.pdf
Összetett állás: tamasi_kupa_2012_osszetett_eredmenyek.pdf 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése