2016. február 3., szerda

Sikeres szezonzárás, 2016-os tervek

Sikeres szezonzárás, 2016-os tervek




A Tamási MTB Sport Club csapata a 2015-ös évet is sikerrel zárta. Bár sajnos kevesebb versenyen volt lehetőségünk részt vennünk, mint a korábbi években, így is remek eredményeink születtek. Összesen 21 versenyen vettek részt utánpótlás sportolóink, melyeken 31 dobogós helyezés született. Nagyon fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a kerékpársportra egységesen tekintünk, ezért versenyzőinket a MTB szakág mellett az országúti és ciklokrossz szakág versenyein is indítjuk lehetőség szerint. Így reméljük, hogy nálunk minden ifjú versenyző megtalálj a a számítását.

Az elmúlt év eredményeinek elérésében a nagyszerű versenyzőkön kívül nagy szerepe volt támogatóinknak: Tamási Város Önkormányzata, Tamási Kerékpáros Alapítvány.
Természetesen köszönetet mondunk a segítő szülőknek is!
Ezúttal szeretném megköszönni mez szponzorainknak, hogy ilyen szép egységes arculattal állhatunk rajthoz versenyeken: Witzl Építész Stúdió Kft., Gyulaj Zrt., Varga kőműves mester Enying, Suzuki Hirt autószalon, Észak-Tolna Megyei Takarékszövetkezet, Netrevele, Kompo-projekt Kft., Gulyás építésziroda, Sufni tuning kerékpárszerviz Dombóvár.
Köszönjük továbbá Schneider Gábornak, a Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület edzőjének segítségét Varga Viktor versenyzőnk felkészítésében.
További köszönet illeti segítő partnereinket: Tamási Polgárőr Egyesület, Tamási Szabadidő és Sport Egyesület.

2016-ban tovább szeretnénk bővíteni eszközeinket és versenyzőink számát is, több szervezettel kívánunk együttműködni, célunk egy hosszú távra mutató, jó kapcsolat kialakítása a helyi és környékbeli iskolákkal. Nagyon fontosnak tartjuk városunk kerékpárosbarát infrastruktúra fejlesztéseit, melynek kerékpár népszerűsítő hatását is tapasztaltuk az elmúlt évek során.

Várjuk új versenyzők jelentkezését utánpótlás korosztályban akár 8 éves kortól, illetve azokat is, akik felnőttként szeretnének közelebbi ismeretséget szerezni a kerékpársporttal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése