2016. április 24., vasárnap

Tamási Kupa 2. forduló beszámoló, fotók, eredmények

Gyönyörű tavaszi időben és környezetben a Tamási Parkerdő tavát megkerülő útvonalon került megrendezésre a 2016. évi Tamási Kupa amatőr gyermek kerékpárverseny sorozat második fordulója.

Ugyancsak a Parkerdőben zajlott ezen a napon a Tamásiban első alkalommal rendezett Sportmajális, amelyen különböző sportágakban elég nagyszámú jelentkező vett részt különböző versenyeken, bemutatókon.
A két rendezvény szervezésében, regisztrációban, biztosításban, díjazásban teljes mértékben együttműködtek a rendezők, kellékekkel és eszközökkel is hozzájárulva.
A résztvevők és kísérők részére szóró anyagot biztosítottunk: Tamási Kupa részletes versenykiírása, plakátja, Tamási kerékpáros térképe, a 2016. évi "Kerékpározni jó" rajzpályázat kiírása.
A kerékpár versenyre nevezők egy-egy csoki szelet édesség-ajándékot kaptak nevezéskor, javítandó a verseny hangulatát. 
A verseny útvonalának biztosítását, a felvezetést, Tamási MTB SC versenyzői végezték, a versenybíró és egyben versenytitkár Farkas Ferenc, a Tamási MTB SC elnöke, szakvezetője volt.
A versenyen résztvevő minden befutó Sportmajális emlékérmet kapott ajándékba a rendezők jóvoltából.
A díjkiosztót a Tamási Rádió, mint állandó médiatámogatónk képviseletében Horváth Anett vezette le.
Az érmeket a felajánló Tamási Kerékpáros Alapítvány nevében, az elnök, Kocsis Zsigmond adta át. A díjkiosztó különlegessége abban mutatkozott meg, hogy a dobogós helyezetteken kívül a negyedik, ötödik és hatodik helyezett versenyzők részére bronzérmeket adtunk át.
Az érmek mellett minden korcsoportban a győztesek különdíjakat (kerékpáros kiegészítők Uhrin János a Start R Kerékpár szerviz felajánlása és vattacukor csomag) vehettek át.

Gratulálunk a versenyeredményekhez!

Köszönet a támogatóinknak, a Sportmajális szervezőinek, a különdíjak felajánlóinak, a kísérőknek, szülőknek, szurkolóknak, akik részt vettek a versenyen.

Szívesen várunk mindenkit a következő fordulóra május 21-én, szombaton 10 órakor a Tamási Szent István parkban!

Fotók:



Eredmények:

Összetett eredmény:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése