2016. szeptember 18., vasárnap

Tamási Kupa 6. forduló és összetett díjátadó - beszámoló, eredmények, fotók

A mai nappal a 6. fordulóval lezárult a 2016. évi Tamási Kupa gyermek kerékpárverseny sorozat, és eldőlt, hogy az adott korcsoportokban ki viheti haza a kupát, illetve az összetett pontértékelés alapján a kerékpárt.

A hagyományos helyszínen, a Kossuth téren rendezte az utolsó fordulót a főszervező Tamási Kerékpáros Alapítvány és a Tamási MTB Sport Club, a versenypálya a gesztenyés körüli út volt, melynek hossza 350 méter. Az időjárás is optimális volt, kellemes őszi idő fogadta az ifjú versenyzőket, csupán egy-két a fákról lepotyogó gesztenyére kellett ügyelni. 


Három futamban indítottuk a kerékpáros gyermekeket, akik igen jó tempóban versenyeztek.

A versenyt követően Kocsis Zsigmond, a Tamási Kerékpáros Alapítvány elnökének vezényletével került sor a 6. forduló, majd az összetett eredményhirdetésre. Az összetett eredményhirdetés során a gyerekek az alapítvány által felajánlott kupákon kívül az Észak-Tolna Megyei Takarékszövetkezet ajándékait, valamint Uhrin János (Start-r kerékpárüzlet és szerviz) által felajánlott kerékpáros kiegészítőket kapták jutalmul.

Az összetettben legtöbb pontot gyűjtő versenyző vihette haza a Tamási Kerékpáros Alapítvány által felajánlott fődíjat, a MTB kerékpárt. Idén 14 ponttal ismét a tavaly Tamási Kupa győztese, Kelemen Ádám bizonyult a legügyesebbnek.

Köszönjük a rendezvényen a Koppány TV részvételét.

Köszönjük Tamási Város Önkormányzatának támogatását, mellyel hozzájárult a 2016. évi Tamási Kupa lebonyolításához!

Gratulálunk a versenyzőknek!
Jövőre ismét Tamási Kupa! 

Az idei rendezvény is a Mobilitási Hét keretei között került megszervezésre.

Várunk minden kerékpárost illetve szimpatizánst az Autómentes Napi Kerékpáros Felvonuláson 2016. szeptember 22-én 16:00 órától a Kossuth téren (indulás 17:00 órakor).

Eredmények:




Fotók:


https://www.facebook.com/tamasikerekparsport/photos/?tab=album&album_id=1279481852062656



https://www.facebook.com/tamasikerekparsport/photos/?tab=album&album_id=1279484815395693

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése